Lichtende sterren in de wereld

Doet alles zonder morren of bedenkingen, opdat gij onberispelijk en onbesmet moogt zijn, onbesproken kinderen Gods te midden van een ontaard en verkeerd geslacht, waaronder gij schijnt als lichtende sterren in de wereld. Philippenzen 2:14-15

Jezus is het licht der wereld. Zijn leven op aarde was licht. Hij straalde de goedheid, liefde en rechtvaardigheid van God uit.Zijn licht was helder als de zon en zo krachtig dat het nog steeds even helder straalt.
Als volgelingen van Jezus zullen ook wij licht uitstralen. Naarmate zijn goedheid, liefde en rechtvaardigheid ons leven gaan bepalen wordt het licht helderder. Met elkaar zullen we als sterren zijn in een donkere nacht. Zo worden we door te doen wat Jezus geboden heeft.
God geeft hulp en kracht om de geboden van Jezus te doen zonder tegen te spreken en zonder te morren. Dat is een blij en gelukkig leven, tot zegen van onze omgeving


Lees ook:

Wat is Jezus’ wil voor jou?
Wat is Jezus’ wil voor jou?

Ontdek hoe Gods Woord ons uitdaagt en ons in staat stelt om 100% naar Zijn wil te leven, zodat we niet meer in zonde hoeven te vallen, maar tot een leven in overwinning kunnen komen. Lees meer »