Wie in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten

Wie in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten,
vernacht in de schaduw des Almachtigen.
Ik zeg tot de HERE: Mijn toevlucht en mijn vesting,
mijn God, op wie ik vertrouw. Psalm 91:1-2

Ons leven wordt door allerlei gevaren bedreigd. Onderweg door het verkeer, of door gevaarlijke ziekten. Waar ben je veilig?God, de Allerhoogste is de Almachtige die ons de grootst mogelijke veiligheid wil bieden. Dat heeft de schrijver van deze Psalm ervaren, maar ook ook mensen die nu leven. Ook zij hebben tot de Here gezegd: U bent mijn toevlucht, en ze weten dat ze veilig zijn wat hen ook overkomt.


Lees ook:

Wat gebeurt er met het geloof als het ongeluk toeslaat?
Wat gebeurt er met het geloof als het ongeluk toeslaat?

Ontdek hoe Gods Woord ons uitdaagt en ons in staat stelt om 100% naar Zijn wil te leven, zodat we niet meer in zonde hoeven te vallen, maar tot een leven in overwinning kunnen komen. Lees meer »

bijbel, psalmen